Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

De avonturen van superheldin Dolores Wilson

In vele opzichten is Dolores Wilson een gewoon meisje. Ze werkt voor een uitzendbureau en haar beste vriend is haar trouwe viervoeter Doug. Haar vele baantjes brengen haar vaak in mysterieuze en gevaarlijke situaties. Ze komt oog in oog te staan met tal van monsters: een vampier, een op hol geslagen yeti of een gemene burgemeester. Maar… na een hapje uit een rode peper met een toefje slagroom transformeert Dolores tot een echte superheldin. Met haar superkrachten staat Dolores haar vrouwtje in elke benarde situatie. In De avonturen van Dolores Wilson lees je de avonturen van een onbevreesde superheldin die in actie schiet om mysteries of dilemma's in alledaagse situaties op te lossen. Dolores Wilson is een krachtig en eigenzinnig personage waar meiden zich mee kunnen identificeren.

details

bindwijze softcover
datum 15-06-2021
druk 1
afmetingen 16 x 21,5 cm
aantal pagina’s 80
leeftijd 10+
ISBN 9789492986238
auteur Mathis & Aurore Petit

recensies