Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Illustrator ATAK - Uitgeverij BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

ATAK

ATAK (Hans-Georg Baber) is een van de meest briljante kunstenaars uit de Berlijnse kunstscène. ATAK is geboren in Frankfurt in 1967 en studeerde visuele communicatie aan de Universiteit van Berlijn.  Hij maakte deel uit van de voormalige DDR-punkscène en was mede-oprichter van het stripblad Renate. Zijn werk als cartoonist, kunstenaar en illustrator wordt vertoond in kunstgalerieën in heel Europa. ATAK heeft inmiddels verschillende kinderboeken gemaakt, die in vele talen zijn vertaald. Tegenwoordig heeft hij een hoogleraarschap in illustratie bij de Kunsthochschule Burg Giebichenstein Halle – een kunstacademie in de stad Halle, dicht bij Leipzig in het voormalige Oost-Duitsland.
Het werk van ATAK is helder, gewaagd en kleurrijk.

Publicaties

Nieuws