Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Handboekje voor op het potje gaan

Iedereen gaat naar de wc: mama’s, papa’s, honden, paarden, vissen in het water. En ook baby’s, met een luier rond hun billetjes. Maar baby’s worden groot en al snel ontgroeien ze hun luiers. Nu zijn ze klaar voor de volgende stap: zelfstandig op het potje gaan. Om peuters hierop voor te bereiden, is er nu een handleiding dat hen helpt bij die grote plons!

details

bindwijze Kartonboekje
datum 01-04-2021
druk 1
afmetingen 17 x 17 cm
aantal pagina’s 16
leeftijd 2+
ISBN 9789492986320
auteur Paule Battault & Anouk Ricard

recensies

"Een grappig en leerzaam boekje dat bijzonder behulpzaam kan zijn voor peuters die wat moeite hebben met hun zindelijkheid. Gelukkig met de nodige humor die de traditionele poep- en pieshumor ontstijgt en daardoor voor volwassenen niet tenenkrommend irritant is om voor te lezen." - Kinderboekenbaas