Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

In het bos

Verzamel dennenappels, veren of stenen. Volg de sporen van een hert. Luister naar het getjilp van vogels en het gefluister van bomen. Bouw een schuilplaats en speel verstoppertje. Doe net alsof het bos een jungle is, of schreeuw hardop om de vogels wakker te schudden! Het bos is een plek waar je fantasierijke spelletjes kunt spelen, maar ook een plek om je eventjes rustig terug te trekken. Het bos komt tot leven in de charmante aquarellen en poëtische teksten van Maria Dek. Dit prentenboek is een prachtige uitnodiging om het bos in al zijn veelzijdigheid te ontdekken.

details

bindwijze Hardcover
datum 01-10-2020
druk 1
afmetingen 20 x 25 cm
aantal pagina’s 49
leeftijd 4+
ISBN 9789492986092
auteur Maria Dek

recensies

"De prachtige aquarel illustraties nemen je mee naar alle facetten van het bos. Bijvoorbeeld de dubbele pagina met de vos is geweldig! Dit boek geeft de diepe dimensie van het bos weer, alle eer die het bos verdient! Ook prikkelt het de fantasie, en zul je na het (voor)lezen van dit boek, vast op een andere manier door het bos rondlopen. De tekst is erg mooi, nodigt ook uit om alles mee te beleven. " - ***** De leesclub van alles