Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Isabel Minhós Martins - Uitgeverij BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Isabel Minhós Martins

Schrijfster Isabel Minhós Martins (1974, Lissabon) hield er altijd van om te lezen en ook om allerlei soorten verhalen te horen … verhalen verteld door haar grootouders, haar buren, haar tantes en vrienden. Haar favoriete mysterie was te ontdekken wat woorden met ons kunnen doen. Hoewel ze meer leunde naar een studie in de richting van Journalistiek of Literatuur, besloot ze toch om kunst te studeren. Ze studeerde af in Communication Design van het Lisbon College of Fine Arts. Al snel richtte ze met drie vrienden de uitgeverij Planeta Tangerina op. In 2004 publiceerde Planeta Tangerina “Um livro para todos os dias” het eerste boek van de catalogus, met de teksten van Isabel. Daarna schreef ze vele andere boeken, veelal in verschillende landen uitgeven. Ze werd geselecteerd voor White Ravens Catalogue en ze won ook de Author Awards voor kinderliteratuur SPA / RTP (2015), de Gustav-Heinemann Friedenspreis (2017) en de Deutscher Jugendliteraturpreis (2017).

Publicaties

Nieuws