Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Jindřich Janíček - Uitgeverij BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Jindřich Janíček

Jindřich Janíček – geboren in Znojmo, Tsjechië – is momenteel woonachtig en werkzaam in Praag waar hij op PhD-niveau aan de Academie van Kunsten Illustratie studeert. Janíček is illustrator en mede-oprichter van een kleine uitgeverij Take Take Take (en de enige oprichter van een nog kleinere uitgever Fake Fake Fake). Dit jaar won hij de Tsjechische Grand Design Award in de categorie illustratie. Hij is auteur van verschillende boeken – waaronder We Came In Peace For All Mankind en zijn nieuwste boek Een wonderlijke expeditie van robots, die dit voorjaar in het Nederlands is uitgegeven door uitgeverij BOYCOTT.

Publicaties

Nieuws