Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Joan Negrescolor - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Joan Negrescolor

De Spaanse illustrator Joan Negrescolor begon zijn carrière als professionele illustrator in 2008. Sindsdien heeft hij voor verschillende culturele initiatieven en sociale en non-profitorganisaties werk gemaakt. Sinds 4 jaar richt hij zijn aandacht meer op kinderliteratuur en prentenboeken. Inmiddels heeft hij zes boeken gemaakt waarvoor hij verschillende onderscheidingen en erkenningen heeft gekregen. Zijn boek ‘Dierenstad’ heeft meerdere prijzen ontvangen, o.a de White Ravens award van 2017.

Publicaties

Nieuws