Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 JooHee Yoon - Uitgeverij BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

JooHee Yoon

De illustrator JooHee Yoon woont en werkt in New York. Ze studeerde aan de Rhode Island School of Design, waar ze in 2011 afstudeerde. Haar werk typeert zich door het gebruik van verschillende handmatige druktechnieken, zoals een combinatie van zeefdrukken en linoleumgraveren. Haar werk is geƫerd op de Illustrators-tentoonstelling van de Bologna Book Fair en met de Gouden Medaille van de Society of illustrators NY. Yoon werkt vaak samen met tijdschriften en kranten als Le Monde, de New York Times en de New Yorker.

Publicaties

Nieuws