Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Manuel Marsol - Uitgeverij BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Manuel Marsol

Manuel Marsol (Madrid, 1984) was tweemaal te zien op de Illustratoren-tentoonstelling op de Bologna Children’s Book Fair. Marsol heeft meerdere internationale prijzen gewonnen voor zijn kinderboeken. Voor de illustraties uit het boek ‘De berg’ won Manuel Marsol de prestigieuze internationale prijs voor illustratie op de Bologna Children’s Book Fair 2017. Marsol werkt vaak samen met Carmen Chica (Murcia, 1985) een Spaanse dichter, voor zijn kinderboeken.

Publicaties

Nieuws