Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Mārtiņš Zutis - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Mārtiņš Zutis

Mārtiņš Zutis, geboren in Riga in juni 1988 studeerde aan de kunstacademie in Letland, waar hij zijn masterstudies in de afdeling visuele communicatie voltooide. De belangstelling voor illustratie ontstond tijdens een uitwisselingssemester aan de UdK Berlijn en met de oprichting van het striptijdschrift “Kuš!” Sinds 2013 illustreert hij kinderboeken, waaronder ‘In de voetsporen van Karel Daarwind’, dat hem de Internationale Jānis Baltvilks Prijs in Kinderliteratuur en Boekkunst opleverde voor het beste debuut en ook werd opgenomen in White Ravens catalouge 2016.

Publicaties

Nieuws