Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Mélanie Rutten - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Mélanie Rutten

De illustrator Mélanie Rutten werd geboren in België en volgde les bij de bekende Belgische illustrator Kitty Crowther, die in 2010 de Astrid Lindgren Memorial Award in ontvangst nam. De hoogstpersoonlijke beeld-taal van Mélanie Rutten wordt gekarakteriseerd door het gebruik van expressieve lijnen en zachte penseelstreken van aquarel. Voor haar werk mocht de illustrator heel wat bekroningen aan haar palmares toevoegen, waaronder de Franse Prix Sorcières 2011 en de Prix Libbylit 2012.

publicaties

nieuws