Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Noriko Kudoh - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Noriko Kudoh

Noriko Kudoh werd in 1970 geboren in Yokohama, Japan. Ze studeerde af aan het Women’s Art College en werd daarna cartoonist en auteur en illustrator van prentenboeken. In 1999 bracht ze het eerste boekje uit in de Nuraneko Gundan serie. Meer dan 20 jaar later blijft het succes onaangetast! Inmiddels kwamen er al zeven boekjes in de serie uit. Noriko schreef ook twee andere series, namelijk Piyo Piyo met een bende kuikens in de hoofdrol en de Penguin Brothers over pinguïns. 

publicaties

nieuws