Over ons

Uitgeverij BOYCOTT is een jonge uitgeverij van kinder- en prentenboeken opgezet door Rosa en Jan Bernhard-Popelar in 2018. De naam zegt het al, we zijn niet mainstream te noemen. We durven juist voor minder commerciële titels te kiezen en proberen daarmee de broodnodige variatie in het aanbod van kinderboeken te bieden. Daarvoor willen we een podium geven aan nieuwe en getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland.

Over onze boeken

BOYCOTT geeft prentenboeken uit die onderscheidend zijn doordat zij uitzonderlijk geïllustreerd zijn, een slim concept bevatten en vooral de fantasie van de lezer weten te prikkelen. We besteden veel aandacht aan de uitgave. Al onze boeken zijn in Europa geprint op gecertificeerd, duurzaam papier van topkwaliteit.

Ons doel is om een divers aanbod van prentenboeken aan te bieden aan het Nederlandstalige publiek. We geven verschillende soorten boeken uit, zoals interactieve boeken, educatieve boeken, poëtische boeken of non-fictieboeken. Zo komen kinderen in aanraking komen met verschillende visuele beeldtalen en onderwerpen en we als uitgever en echte aanvulling zijn op de kinderboekenmarkt. 

Onze boeken vind je vooral bij de onafhankelijke boekhandelaar. Klik hier voor een overzicht van onze verkooppunten.

OFFICE
Stadhouderskade 149-1
1074 BB Amsterdam
+31 6 13701727
info@boycottbooks.com