Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Ralph Zabel - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Ralph Zabel

Ralph is als illustrator gefascineerd door het bewustzijn, de natuur, de oudheid en het surrealisme. Ralph houdt ervan om in zijn illustraties de fantasie te prikkelen en tegelijkertijd belangrijke verhalen te vertellen. Sinds hij in 2014 aan de HKU is afgestudeerd als illustrator heeft hij voor verschillende nationale kranten gewerkt in de Benelux, zoals De Morgen, het NRC, de Volkskrant en De Correspondent. Daarnaast heeft zijn werk ook een podium gekregen binnen de theater- en muziekwereld in Nederland en Duitsland. 

Publicaties

Nieuws