Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Spreekwoorden mix

Chrudoš Valoušek, winnaar van een Zilveren Penseel voor De pittige pruim die een pop werd, geeft in Spreekwoorden mix een fantasierijke draai aan wijze levenslessen. Het boek is een verzameling van volkse spreekwoorden, zowel heel oude als moderne. Zijn geestige linosnedes zorgen niet alleen voor een humoristisch effect, maar laten de lezer opnieuw nadenken over de betekenis van spreekwoorden. Verschijnt 11 december. Pre-order alvast een exemplaar!

details

bindwijze Hardcover
datum 11-12-2020
druk 1
afmetingen 20 x 20 cm
aantal pagina’s 40
leeftijd 8+
ISBN 9789492986269
auteur Chrudoš Valoušek

recensies