Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Winnaars Stel dat... winactie - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Winnaars Stel dat… winactie

Met trots ontvingen wij in augustus een Zilveren Penseel voor ons boek Stel dat…. Om deze prijs te vieren gaven we 5 Boycott-boekenpakketten weg. We kregen een enorme hoeveelheid inzendingen binnen, waaronder ook een groot deel van klassen uit de lagere school. Het is heel fijn dat onze actie naast de boekhandels ook opgepikt werd door het onderwijs, zowel door het gewoon als het speciaal/buitengewoon onderwijs. Prachtig hoe elke leerling zijn of haar verbeelding de vrije loop kon laten. 

Nadat we alle inzendingen binnen kregen, restte ons enkel nog de vreselijk moeilijke taak om vijf winnaars de kiezen uit een hele berg fantastische inzendingen. Deze vijf Stel dat… scenario’s hebben gewonnen:
  • Stel dat… ik heel veel geld heb en dan kocht ik precies wat ik wilde, ik heb meer centjes dan honderd voor een strandhuisje in Australië, die ik dan kocht en niet meer wilde… Dan ging ik op marktplaats zoeken naar een afstandsbedienings autootje (Bassim, 4 jaar)
  • Stel dat… je de tijd stil kon zetten en dat je allemaal snoep ging eten en rare snorren ging tekenen op de gezichten van mensen en ze in rare houdingen ging zetten en dan zette je tijd weer aan en dan gebeurden er allemaal rare dingen (Marijn, 8 jaar)
  • Stel dat… al mijn spulletjes pootjes hadden, zodat ik ze nooit moest zoeken, maar enkel moest roepen. Opruimen zou een makkie worden: hup hup alles op zijn plaats. Ja dat zou makkelijk zijn (Otta, 4 jaar)
  • Stel dat… ik met dieren kon praten, dan word ik dierenfluisteraar en dan ga ik wespen sturen naar de dieven, haha! (Renée, 11 jaar)
  • Stel dat… ik een wolk was en heel dringend moest plassen… (Anke, 10 jaar)

Proficiat aan de winnaars! Geniet van talloze uurtjes fantasierijk leesplezier met jullie boekenpakket. Graag willen we ook de deelnemende boekhandels bedanken die onze winactie gepromoot hebben in hun winkels. Maar we willen vooral alle deelnemers met hun losgeslagen fantasieën bedanken.  Omdat we zoveel leuke inzendingen kregen, willen we er toch nog enkele in de kijker zetten die net naast de prijzen grepen:
  • Stel dat… mijn huis vleugels kreeg en de andere kregen pootjes, mijn huis met vleugels kon alleen lopen en de huizen met pootjes konden alleen vliegen (Niels, 10 jaar)
  •  Stel dat… ik een tovenaar ben en iets uitvond dat de opwarming van de aarde te lijf gaat, maar dat het niet werkte omdat ik geen spreuk had om dingen tot leven te wekken (Arjen, 10 jaar)
  • Stel dat… er elke dag snoep ik je kamer lag. Helemaal vol. Dan zou ik er zwemmend of fietsend doorgaan met mijn mond open. (Lewellyn, 6 jaar)
  • Stel dat… jouw prestaties als strandwacht worden geëvalueerd in een functioneringsgesprek en dat wordt vastgesteld dat je het afgelopen seizoen 14 mensen van een wisse verdrinkingsdood hebt gered, dat je een aantal nieuwe strandwachten prima hebt opgeleid en dat je zelfs een gediplomeerde collega, die zelf in een levensgevaarlijke situatie was terechtkomen, uit het diepe hebt gehaald, maar dat je in het gesprek van je leidinggevende te horen krijgt dat een salarisverhoging er niet inzit omdat je niet beschikt over een zwemdiploma… (Jordy, 29 jaar)