Deprecated: Required parameter $country follows optional parameter $original_fieldset in /var/www/vhosts/boycottbooks.com/webspace/httpdocs/boycottbooks.com-wordpress/wp-content/plugins/woo-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfd-public-checkout.php on line 205 Yara Kono - BOYCOTT

Uitgeverij BOYCOTT

BOYCOTT geeft bijzondere prentenboeken van ‘s werelds beste hedendaagse illustratoren uit. Gedrukt op het beste papier.

‘s werelds beste prentenboeken

Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren.

Ons fonds

Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meene- men op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Yara Kono

Yara Kono, (São Paulo, 1972) begon haar eerste tekeningen te maken op de muur van de woonkamer. Haar moeder, die aanvankelijk niet zo tevreden was, gaf uiteindelijk toe aan de ‘artistieke talenten’ van haar dochter. Van muur tot papier, van papier tot computer zijn de jaren voorbijgegaan. Sinds 2004 maakt ze deel uit van het Planeta Tangerina-team. Ze won meerdere internationale prijzen en werd geselecteerd voor de tentoonstelling van de Bologna Illustrators.

Publicaties

Nieuws